Mina favoritpoddar!

De senaste månaderna har jag hittat min nya kärlek. Podcasts. Att sätta på sig lurarna och lyssna till spännande samtal, intressant fakta eller någon skojig människa med skön humor kan ibland bli höjdpunkten på dagen. 
 
Mindre roliga saker som dammsugning, tvättning och trägårdsarbete känns mycket mer lockande när man vet att man har något roligt att lyssna på. 
 
Problemet för mig är svårigheten att hitta poddar som intresserar mig. Jag har några favoriter men det kommer som oftast ut ett program i veckan, och jag som poddnörd vill ju lyssna mycket mer än så! 
 
Nåväl, här kommer mina just nu top 5 poddar! 
 
1. Hälsa på dina villkor
 Absoluta favoriten, utan tvekan. Underbara Veronica Jäderlund bjuder in spännande aktuella gäster eller håller låda själv och pratar om hälsa i ett större perspektiv. Jag älskar variationen på ämnen, varje avsnitt är unikt och hon bjuder på bra funderare! 
 
2. Body Radio
Sveriges kanske största träningspodd som de flesta inom fitnessvärlden känner till. Det är framför allt Alex och Andreas sköna humor som lockar mig till att lyssna på de långa avsnitten, ofats 1,5h långa! Att höra och inspireras av olika träningsgurus är också kul och peppande. 
 
 
3. Träningsglädje TALKS 
Har endast lyssnat på de senaste avsnitten, men de var riktigt bra. Senaste avsnittet med Jessica Clarén som gäst var verkligen toppen. Två kloka tjejer som då diskuterade personlig träning och gruppträning. Nackdelen med denna podd är att de kommer ut avsnitt så sällan. 
 
 
4. Kropp och själ (P1) 
Sveriges radios största hälsoprogram som tar upp allt från psykiska sjukdomar såsom sjukligt samlande till löparskola och motionsämnen. Här är det mer fokus på hjärnan och mindre på kroppen. 
 
5. Livshjulet 
Expressens podcast där de bjuder in olika kändisar som får gå igenom sitt livshjul. Blir som en intervju där man får höra om hur olika kända människors privatliv ser ut. Spännande dom gånger då det är en person som man är intresserad av blir intervjuad! 
 
Samtliga podcasts kan du enkelt ladda hem och lyssna på via appen Podcaster. 
 
Har ni några podcasts att tipsa om? Alla tips mottagen med glädje!