En hjälpande hand inom entreprenörskap

I och med att jag har startat mitt egna företag Rena Godbiten så har jag fått lära mig mycket om entreprenörskap och ekonomi. 

Just den ekonomiska biten av att vara egenföretagare är väldigt komplicerad. Jag som endast är 17 år och går sista året på gymnasiet samtidigt som jag är egenföretagare har svårt att hinna lära mig allt om hur jag ska sköta redovisa allt som händer i mitt företag. Som tur är finns det hjälp att få. Wakers redovisningsbyrå hjälper företag med bokföring, redovisning, skatterådgivning och andra ekonomiska tjänster. Detta är en win-win situation då jag kan få avlastning så att jag kan lägga ner min tid på det som jag är bra på att göra, och samtidigt bidra med arbetstillfällen för andra. 

Däremot är kryllar det ju av redovisningsbyråer och det är sijälvklart svårt att veta vilken byrå man ska vända sig till. Med tanke på att Wakers har jobbat med att hjälpa företag i över 30 år är de rutinerade och har mycket kunnig personal med olika expertområden. 

Wakers har kontor utspridda i Stockholm, du hittar dem på Kungsholmen, Danderyd, Nacka och Sundbyberg. Självklart kan du även besöka deras hemsida. Tveka inte att kontakta deras personal om du har några funderingar.