Framgång i företagandet

Mitt cateringföretag Rena Godbiten säljer hälsosamt fika till privatpersoner och företag. Detta företag har jag startat under sommaren 2015. Jag har alltså just påbörjat min resa som egenföretagare och har massor att lära mig. Proetica är ett företag som hjälper kunder att utveckla en företags- eller organisationskultur baserad på medveten värdestyrning och värdebaserat ledarskap.
 
Exempelvis kan Proetica hjälpa mig med att ta fram en värdegrund till Rena Godbiten. De har en särkskild metod för att ta fram grundläggande värden som sedan ska förankras i företaget. Metoden bygger på vetenskaplig forskning och är väl beprövad. När jag har fått mitt företag att växa kommer jag självklart att behöva rekrytera personal som ska driva företaget tillsammans med mig. Då är det viktigt att ha tydliga värdegrunder som ska ta företaget framåt och motivera och inspirera personalen. Med Proeticas hjälp kan man steg för steg jobba med värdegrunderna inom företag och på så vis få företaget att utvecklas.
 
Stora, världsledande företag, som H&M har arbetet tillsammans med Proetica. När jag ser vilka företag som finns på deras referenssida blir jag väldigt imponerad och driven. Att vara egenföretagare öppnar en helt ny värd där man kan samarbeta med andra företag och förverkliga drömmar!