Natural Umami - Kryddan till allt

Som jag nämt tidigare är jag väldigt förtjust i Santa Marias specialkryddsortiment. Serien med de fina, lite större kryddburkarna med silvriga lock. Just nu testar jag igenom de olika kryddorna och hitills har varenda burk varit en succé.

Min senaste favorit är Natural Umami, den femte grundsmaken som förgyller all typ av matlagning. Jag har den på grönsaker som ska grillas, fisk som ska stekas, i grytan, såsen, kycklingen... allt! Den har en försiktig men ändå otrolig smak, lyfter fram råvarornas egna smak, svårt att beskriva men I can tell u, it's amazing! 
 
 
Detta inlägg är inte sponsrat, jag vill bara dela med mig av mina favoritprodukter. Tipsa liksom! 

INtressant! =) Ståpr det inte på vad det e för kryddor i?

läste nyss på hemsidan och såg detta:
Ingredienser
Tomat, lök, sojasåspulver (SOJABÖNOR, VETE, salt), vitlök, fisksåspulver (salt, FISK), champinjon, svartpeppar, citronjuicepulver, cayennepeppar, klumpförebyggande medel (E551). Total salthalt: 9%

based o that... skulle jag tyvärr inte köpa den :(

Svar: Jag tycker främst att E-medlena är den ingrediens som är onödig. Vad är felet på sojabönor? Förstår att denna krydda inte är något vegetarianer/veganer, men för dom som är okej med ingredienserna i kryddan så kan jag rekommendera den, för den är verkligen supergod!
oslagbara.blogg.se




Kom ihåg mig?