Bärfluff med en massa smågodis

Igår gjorde jag en favorit i repris. Bärfluff. Så underbart krämigt och smakrikt men ändå milt och behagligt i smaken. De frysta bären ger en kall glassig känsla som är perfekt i sommarhettan. Att sedan toppa med jordnötssås och massa smågotte gör att det blir 2 die 4. Måste dela med mig av detta recept, för ni som inte smakat detta har missat något ni inte vill missa! 

BÄRFLUFF
1 äggvita
1 näve frysta hallon 
2 nävar frysta blåbär 
3 msk kvarg
1 msk keso
1/2 stor mosad banan
2 färska dadlar
1 krm vaniljpulver
5 droppar sweet leaf vanilla creme (kan uteslutas men godare med) 

Vispa äggvitan till ett hårt skum. Häll i resterande ingredienser och vispa igen till lagom konsistens. Färdigt att servera! Bör ätas direkt, annars sjunker fluffet ihop. 
 
Jag toppade mitt fluff med den obligatoriska jordnötssåsen (en rejäl sked jordnötssmör, lite mjölk och kvarg för att få mer av det goda och en len konsistens). Nektarinbitar, hackade nötter och hemgjorda brownie bites fick också vara med i kalaset. Drömkvällis som mättar rejält. Speciellt när man inte kunde låta bli att ta en macka innan det var dags att hugga in.
 



Kom ihåg mig?